Letar du efter klinker i Skövde?

Är du på jakt efter klinker i Skövde? Då kan du vända dig till Colorama i Tibro, som ligger nära Skövde. De har både kakel och klinker så väl som behöriga plattsättare.  Klinker i sig är en bränd keramisk platta av stengods eller av flintgods. Dessa kan användas som beklädnad till golv. De kan även användas som beklädnad av väggar, trappor ute i badrum och så vidare. Det som skiljer kakel och klinker åt är att det är en högre täthet i godset på klinkerplattan. Detta eftersom leran bränts till att den sintrat. Det innebär en högre hållfasthet och slitstyrka när det kommer till klinker i Skövde. Klinker håller även bättre när det är frost/kyla eller värme som vid golvvärme.

Klinkerplattor finns nära Skövdeområdet

Colorama Tibro finns nära Skövde och till dem kan du vända dig om du behöver klinker Skövde eller om du vill ha kakel. Deras plattsättare har utbildning samt att de även har en våtrumsbehörighet. Det innebär att du kan få hjälp med att lägga klinker i ditt badrum till exempel. Så har du planer på att renovera ditt badrum, så är detta en butik för dig. De har inte bara kakel och klinker utan det finns även inredning, våtrumsmattor och mycket mer som du kan behöva till ditt badrum.

Så oavsett vad det är för badrumsinredning du behöver så kan du troligen hitta det här, på samma ställe. Du kan även använda klinker till att lägga i hallen med golvvärme. Du kan även använda det till terrassens golv eller till trappan ute. Vill du veta mer om vad det finns för klinker eller övrigt sortiment, besök Colorama i Tibro!