Letar du efter en mekanisk verkstad?

Du som behöver en mekanisk verkstad kan kontakta Arentorps Legoindustri. De är en mekanisk verkstad som bland annat utför legotillverkning. De har en mycket lång erfarenhet av skärande bearbetning. Så du som har behov av en mekanisk verkstad för att tillverka olika produkter kan vända dig till detta företag. Det passar utmärkt om det är så att du har ett behov av att tillverka produkter som är fria från fel och som blir klara i tid, då du behöver dem.

 När det kommer till legotillverkning hos denna mekaniska verkstad så kan du får det så som du vill ha det, efter egna ritningar om du vill. Hos Arentorp finns det en mycket bra maskinpark, där det bland annat finns flera olika CNC-styrda verktygsmaskiner.

Mekaniska verkstäder är bra på vad de gör

En mekanisk verkstad som vet vad de gör är Arentorps Legoindustri. Detta företag kan det mesta som har med legotillverkning att göra. Dessutom är de specialister på CNC-svarvning och det innebär att de kan utföra legoarbeten och legotillverkning med hjälp av svarvning upp till ett visst mått. Denna mekaniska verkstad kan sedan härda och ytbehandla dina produkter. 

Arentorp har varit igång sedan 1950-talet och hela tiden haft fokus på att erbjuda legotillverkning inom skärande bearbetning. Vill du veta mer om mekanisk verkstad, legotillverkning och vad detta företag kan erbjuda just dig, så ska du besöka deras hemsida. Där hittar du alla deras tjänster samt att du även hittar deras kontaktuppgifter. Du kan även läsa mer om själva företaget.